Belgische topclub wil toeslaan en gaat bod uitbrengen op Percy Tau

Belgische topclub wil toeslaan en gaat bod uitbrengen op Percy Tau
Donderdag 03 juni 2021 - 16:00   I   door Redactie

Percy Tau (27) verdedigde in ons land reeds de kleuren van Union, Club Brugge en RSC Anderlecht. De kans is reëel dat de Zuid-Afrikaan bij zijn vierde Belgische werkgever aan de slag gaat. Royal Antwerp FC heeft de jacht op Tau geopend.

Tau begon aan het voorbije seizoen bij Anderlecht. Paars-wit huurde de aanvallende middenvelder een half jaar, waarna Tau - na jaren wachten - zijn geluk kon gaan beproeven in de Premier League. Tau ging zijn kans bij Brighton, maar viel er serieus door de mand.

Al snel bleek dat Tau geen meerwaarde is voor Brighton. Het gevolg? De speler kwam haast niet in actie en zat erg vaak op de bank. Bij Brighton willen ze Tau nu verkopen. En dat klinkt als muziek in de oren van de Antwerp-directie.

Minder dan 5 miljoen

Eigenaar Paul Gheysens zou Tau maar wat graag op de Bosuil zien tekenen. Tau heeft nog één jaar contract bij Brighton en zou voor een redelijke prijs beschikbaar zijn. De Engelsen zouden Tau voor minder dan 5 miljoen euro laten gaan.

Antwerp hoopt een slag te slaan en wil dan ook snel een bod uitbrengen. Dat The Great Old snel wil handelen, heeft ongetwijfeld ook te maken met de interesse van andere Belgische teams. Ook Anderlecht en AA Gent houden de situatie van Tau in het oog.

Poll: Zou jij Tau graag weer in België zien voetballen?

TAGS  I  Brighton  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Union  I  AnderlechtAA Gent

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024