Vertonghen waarschuwt AA Gent met niet mis te verstane boodschap

Vertonghen waarschuwt AA Gent met niet mis te verstane boodschap
Dinsdag 21 februari 2017 - 07:08   I   door Redactie

Jan Vertonghen wil de scalp van AA Gent donderdag. De verdediger benadrukt dat dit voor Tottenham een heel belangrijke wedstrijd wordt.

"Ik denk dat de trainer het belang van de FA Cup en de Europa League erkent en het is goed dat we alle competities erg serieus nemen", aldus Vertonghen in Het Laatste Nieuws. "We willen in de Premier League meedoen voor de prijzen en zowel de FA Cup als de Europa League winnen."

"Ons team is sterk genoeg om op alle fronten mee te strijden. Ik kan enkel voor mezelf spreken, maar ik wil zoveel mogelijk matchen spelen. Andere jongens wellicht ook. Een beetje rotatie kan geen kwaad. Misschien dat er volgende keer twee, drie anderen hun kans krijgen, maar ik wil eindelijk een trofee winnen. In 2015 verloren we de finale van de League Cup tegen Chelsea. We willen meer dan dat."

"Ik won redelijk wat prijzen bij Ajax en daar kan niets in het voetbal tegenop. Dit team, deze staf, deze club verdient een beker. We hebben de voorbije twee jaar enorm veel vooruitgang geboekt. Op financieel vlak kunnen we misschien niet meestrijden met de allergrootsten, maar op het veld zijn we evenwaardig."

TAGS  I  vertonghen  I   tottenham  I   gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024