Thomas Vermaelen (35) kan na EK overstap naar Belgische topclub maken

Thomas Vermaelen (35) kan na EK overstap naar Belgische topclub maken
Vrijdag 04 juni 2021 - 11:30   I   door Redactie

Thomas Vermaelen (35) maakt ook in de herfst van zijn carrière nog steeds deel uit van de Belgische EK-selectie. Of het nu zijn laatste groot toernooi wordt of niet, Vermaelen is nog niet van plan om het voor bekeken te houden als voetballer.

Vermaelen kreeg gedurende zijn carrière meermaals af te rekenen met blessures, maar is nog niet versleten. De gewezen speler van onder meer Ajax, Arsenal en Barcelona wil graag nog even doorgaan op het hoogste niveau.

De 35-jarige Vermaelen ligt nog tot januari 2022 onder contract bij Vissel Kobe. Al is het niet uitgesloten dat hij na het komende EK terugkeert naar Europa. Zo is er sprake van een mogelijke overstap naar de Belgische competitie.

Schat aan ervaring

Vermaelen geniet naar verluidt interesse van verschillende Belgische topclubs. De ploegen in kwestie zien in Vermaelen een schat aan ervaring, die zowel op als naast het veld een belangrijke rol kan vertolken. De verdediger mag zich aan aanbiedingen verwachten.

Het blijft afwachten of Vermaelen open staat voor een terugkeer naar België. De Rode Duivel vertrok op jonge leeftijd naar Ajax en speelde nooit in de Belgische eerste klasse. Hij heeft dan ook niet echt een band met de Jupiler Pro League. Wie kan The Verminator overtuigen?

Poll: Bij welke Belgische topclub zou jij Vermaelen graag zien spelen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Vissel Kobe  I  Ajax  I  Barcelona  I  Arsenal

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022