Mile Svilar staat voor straffe terugkeer naar Belgische competitie

Mile Svilar staat voor straffe terugkeer naar Belgische competitie
Vrijdag 04 juni 2021 - 18:00   I   door Redactie

Mile Svilar (21) staat op een belangrijk kruispunt in zijn carrière. Als Svilar geen eeuwige belofte wil blijven, moet de Servisch-Belgische doelman dringend ergens eerste doelman worden. En dat beseft Svilar.

Volgens A Bola gaat Svilar deze zomer vertrekken bij Benfica. De Portugese topclub deed de 21-jarige Svilar een voorstel tot contractverlenging, maar daar ging het gewezen jeugdproduct van Anderlecht niet op in. Dat Svilar bij Benfica geen uitzicht heeft op speelminuten, zit daar natuurlijk voor iets tussen.

Met nog één jaar contract hoopt Svilar nu voor een beperkte transfersom naar een andere club te verhuizen. Een club die hem voluit zijn kans geeft als titularis. Dat is alleszins het doel.

Een terugkeer naar België is een serieuze optie. Zo aast Antwerp opnieuw op Svilar. Volgens onze informatie overweegt The Great Old om de 21-jarige goalie een reddingsboei toe te gooien. Antwerp kende dit seizoen veel problemen met zijn keepers en wil daar straks komaf mee maken.

Papa Ratko

Svilar zelf zou wel wat voelen voor een overstap naar Antwerp. Ratko Svilar is een legende op de Bosuil en Mile heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij ooit in de voetsporen van zijn vader wil treden. 

Poll: Denk jij dat Mile Svilar ooit Rode Duivel zal worden?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Benfica

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024