De Mos vlijmscherp: "Anderlecht is te groot voor hem"

De Mos vlijmscherp:
Woensdag 02 november 2016 - 06:44   I   door Redactie

Aad De Mos heeft altijd een scherpe mening. Dat is nu niet anders. De Nederlander was zelf werkzaam als coach van Anderlecht en is dus goed geplaatst om de huidige problemen in te schatten.

Zo zei trainer René Weiler na de nederlaag tegen Waasland-Beveren dat de buitenwereld te veel van Anderlecht verwacht. “Misschien is Anderlecht wel te groot voor René Weiler", reageert De Mos in Het Nieuwsblad. Dat kan, hé. Man United is dat ook voor Mourinho. Maar dit past gewoon niet bij Anderlecht."

"Een Belgische topclub trainen is nog wat anders dan een Duitse tweedeklasser. Voor het duel met Slavia Praag zei hij al: Als we eruitgaan, is er weer een andere dag. Tegen Club Brugge had ik de indruk dat hij niet wist wat zo'n topmatch inhield en dan zegt hij dit nu na een nederlaag tegen Beveren. Dan mist hij feeling met het Belgisch voetbal.”

"Ik heb de indruk dat we met een nieuwe Guy Luzon zitten”, vervolgt De Mos. “Een jonge coach die revolutionair wil zijn. Weiler doet alsof wij jaren onder een steen geleefd hebben, maar kan ook de gevangene worden van zijn eigen woorden. Ik zou liever zijn handschrift zien in zijn elftal. Met de juiste speler op de juiste plaats.”

TAGS  I  Anderlecht  I   René Weiler  I   Aad De Mos

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024