Club Brugge kan niets doen: 'Ajax gaat met absolute smaakmaker lopen'

Club Brugge kan niets doen: 'Ajax gaat met absolute smaakmaker lopen'
Zaterdag 05 juni 2021 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft in de voorbije jaren grote stappen voorwaarts gezet. In België is blauw-zwart de norm geworden, maar met een ploeg als Ajax valt voorlopig nog niet te wedijveren. Dat blijkt nu nog maar eens.

Hoewel Club Brugge met Noa Lang (21) een beloftevolle speler kon weghalen bij Ajax, is het nog steeds wat anders om de Amsterdammers echt af te troeven op de transfermarkt. Zo staat Ajax op het punt om met Kamaldeen Sulemana (19) een target van Club binnen te halen.

Sulemana maakte furore bij FC Nordsjaelland en verscheen zo op de radar bij Club Brugge. Alleen was het al snel duidelijk dat ook de scouts van andere ploegen de Ghanese vleugelaanvaller hadden opgemerkt. En dat het zo quasi onmogelijk zou worden voor Club om Sulemana aan de haak te slaan.

15 miljoen

Manchester United en Liverpool toonden meer dan gewone belangstelling, maar het is Ajax dat op het punt staat om zich te versterken met de gewilde Sulemana. De Nederlandse landskampioen zou volgens Deense media zo'n 15 miljoen euro betalen aan FC Nordsjaelland.

Als er met zulke torenhoge bedragen wordt getoverd, moet Club Brugge haast wel afhaken. Blauw-zwart schrikt er niet van terug om de portefeuille boven te halen, maar David Okereke is met 8 miljoen euro nog steeds de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis. Zomaar 15 miljoen neertellen zal dus niet gauw gebeuren.

Poll: Vind jij dat Club Brugge inkomende transfers van 15 miljoen euro moet doen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  FC Nordsjaelland  I  Manchester United  I  Liverpool

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024