Atalanta Bergamo vist KRC Genk helemaal leeg

Atalanta Bergamo vist KRC Genk helemaal leeg
Zaterdag 05 juni 2021 - 17:00   I   door Redactie

Met een bijzonder succesvol seizoenseinde inclusief bekerwinst heeft KRC Genk zichzelf opnieuw volop in the picture gezet. En dat zou de Limburgers wel eens zuur kunnen opbreken.

Want opnieuw staan enkele sterkhouders in de belangstelling van buitenlandse topclubs. En opnieuw - geloof het of niet - is Atalanta daarbij. De Italiaanse nummer drie heeft zijn oog immers laten vallen op doelman Maarten Vandevoordt.

Maar misschien nog meer op verdediger Jhon Lucumi. De 22-jarige Colombiaan wordt al langer in verband gebracht met een overstap naar Atalanta. En met een in juni 2022 aflopend contract is dit het voor KRC Genk het ideale moment om te verkopen.

Dat zou meteen al de vierde transfer zijn tussen Atalanta en KRC Genk in nog geen vier jaar tijd, want de voorbije seizoenen haalde de Italiaanse club maar liefst drie spelers weg uit de Luminus Arena.

Hofleverancier

Voor Timothy Castagne, Ruslan Malinovskyi en Joakim Maehle ontving KRC Genk de voorbije drieënhalf jaar ruim 30 miljoen euro van de club uit Bergamo, waarmee het zichzelf stilaan hofleverancier mag noemen. Zeker als daar nu nog Lucumi en/of Vandevoordt bijkomen.

TAGS  I  KRC Genk  I  Atalanta

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024