'Fellaini verrast iedereen met spectaculaire overeenkomst bij déze club'

'Fellaini verrast iedereen met spectaculaire overeenkomst bij déze club'
Zondag 06 juni 2021 - 09:30   I   door Redactie

Geen Marouane Fellaini bij de Rode Duivels, terwijl hij nochtans maandenlang aan een comeback werd gelinkt. Maar nu komt de aap uit de mouw: de middenvelder verkiest zijn club boven de nationale ploeg.

De nu dus definitief ex-Rode Duivel heeft volgens La Dernière Heure immers een nieuw contract bij zijn Chinese club Shandong Luneng getekend. Het huidige liep af op het einde van 2021. Het nieuwe loopt maar liefst tot 2025.

En dat is even verrassend als ongewoon, want de ex-Standard-speler zal dan maar liefst 38 jaar zijn. Tenminste als de informatie van de Waalse krant klopt. Niemand die dít had zien aankomen, want het leek erop alsof hij aan het einde van zijn huidige contract zou terugkeren naar Europa.

Het verklaart echter ook meteen waarom Roberto Martínez hem niet selecteerde voor het EK. Terwijl de bondscoach achter de schermen al maanden aan het pushen was om van de middenvelder opnieuw een Rode Duivel te maken, maakte het aankomende nieuwe contract voor hem een einde aan zijn hoop.

Comeback

Fellaini stopte na het WK 2018 als international, maar stelde zich daarna wel weer beschikbaar. Met het scenario dat hij China zou verlaten was een comeback ook haalbaar, maar nu dus niet meer.

TAGS  I  Shandong Luneng  I  Rode Duivels  I  Antwerp  I  Standard  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024