Stunt Anderlecht met komst van transfervrije José Izquierdo?

Stunt Anderlecht met komst van transfervrije José Izquierdo?
Dinsdag 08 juni 2021 - 12:00   I   door Redactie

José Izquierdo (28) is aan het einde van deze maand een vrije speler. Izquierdo's contract bij Brighton & Hove Albion loopt af - blijven was geen optie. Ondanks veel blessureleed is de Colombiaan een gewild man.

Izquierdo werd al meermaals aan een terugkeer naar België gelinkt. De supporters van Club Brugge hopen dat Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert de vleugelaanvaller terughalen. 'Joske' is nog steeds graag gezien bij de blauw-zwarte aanhang, zo werd in de voorbije dagen duidelijk.

Toch is het nog maar de vraag of Club Brugge van plan is om Izquierdo terug te halen naar het Jan Breydelstadion. Dat de kampioen dezer dagen alles in het werk stelt om Michel-Ange Balikwisha (20) binnen te halen, is eigenlijk al een teken aan de wand.

(Lees verder onder de afbeelding)

Izquierdo past niet in het plaatje

Club Brugge zet in op jonge en beloftevolle aanwinsten. Spelers die het op termijn met een flinke meerwaarde kan doorverkopen. Izquierdo past niet in het plaatje. De fans van Club moeten hun droom dus wellicht opbergen. Meer zelfs: de droom zou kunnen veranderen in een nachtmerrie.

Eeuwige rivaal Anderlecht zou Izquierdo in het vizier hebben. Paars-wit kampt met financiële problemen en is genoodzaakt om in de vijver met transfervrije spelers te vissen. Zo haalde het eerder al Lior Refaelov (35) en Colin Coosemans (28) op bij respectievelijk Antwerp en AA Gent.

Voorbehoud

Izquierdo zou straks zomaar de overstap naar het Lotto Park kunnen maken. Al is er door het blessureverleden van de Colombiaan wel nog enig voorbehoud bij RSCA. De fans van Club hopen alleszins dat het niet tot een deal tussen Anderlecht en Izquierdo komt.

Poll: Zou jij Izquierdo graag bij Anderlecht zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Brighton  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  AA Gent

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024