'Ambitieus Anderlecht wil Club Brugge aanvallen en topspeler weghalen'

'Ambitieus Anderlecht wil Club Brugge aanvallen en topspeler weghalen'
Donderdag 10 juni 2021 - 08:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht maakt momenteel werk van transfers. Op inkomend vlak is paars-wit al erg druk in de weer. Peter Verbeke en co hebben nu hun zinnen gezet op Fausto Vera (21).

Die naam doet ongetwijfeld nog een belletje rinkelen. Vera, een 21-jarige middenvelder uit Argentinië, was tijdens de voorbije mercato's ook nadrukkelijk in beeld bij Club Brugge. Blauw-zwart volgt de speler nog steeds, maar dreigt nu achter het net te vissen.

De Franstalige krant La Capitale meldt dat Anderlecht met het target van Club Brugge aan de haal wil gaan. De gesprekken tussen RSCA en Argentinos Juniors, de club van Vera, zouden zelfs al concreet én vergevorderd zijn. Vera is er één van de belangrijkste spelers bij zijn club en dat is ook paars-wit dus opgevallen.

11 miljoen

Hoe Anderlecht een eventuele transferdeal gaat financieren, is op dit moment nog niet duidelijk. Vera is volgens Transfermarkt liefst 11 miljoen euro waard en ligt bij Argentinos Juniors nog onder contract tot medio 2023. De club heeft zelfs een optie om het contract open te breken tot 2024.

Desalniettemin hoopt Anderlecht de beloftevolle middenvelder straks los te weken bij Argentinos Juniors. Paars-wit gelooft dat Vera een ideale opvolger zou zijn voor Albert Sambi Lokonga (21). Die vertrekt deze zomer wellicht naar het buitenland. Met het geld dat Sambi oplevert, wordt de komst van Vera misschien wel realistisch.

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Argentinos Juniors

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024