'Youri Tielemans beslist over supertransfer en vertrekt voor 80 miljoen'

'Youri Tielemans beslist over supertransfer en vertrekt voor 80 miljoen'
Donderdag 10 juni 2021 - 09:00   I   door Redactie

De kans is groot dat Youri Tielemans (24) zijn laatste wedstrijd in het shirt van Leicester City al heeft gespeeld. De Rode Duivel zoekt na het EK zo goed als zeker andere oorden op. Een transfer naar een Europese grootmacht lijkt in de maak.

Het Nieuwsblad meldt dat Tielemans heeft beslist om zich voorlopig enkel en alleen op het EK te focussen. De komende weken zal de middenvelder zich niet uitspreken over zijn toekomst of transferplannen. Al neemt dat niet weg dat de interesse iedere dag toeneemt.

Zo raakte gisteren (woensdag, nvdr.) nog bekend dat Tielemans bovenaan op het verlanglijstje van Liverpool staat. The Reds hopen Tielemans los te weken bij Leicester City. Er is zelfs sprake van verregaande onderhandelingen op clubniveau.

Té duur voor Liverpool?

Eén probleem: volgens Het Nieuwsblad is de vraagprijs van Leicester City momenteel te hoog voor Liverpool. The Foxes zouden 70 à 80 miljoen euro vragen voor de Rode Duivel. Als een geïnteresseerde ploeg 80 miljoen ophoest, mag Tielemans meteen vertrekken.

In principe vertrekt het jeugdproduct van Anderlecht straks, na afloop van het EK, dus voor dat torenhoge bedrag bij Leicester City. Naar Liverpool of toch nog naar een andere grootmacht? Dat is de vraag van 80 miljoen.

Poll: Vind jij 80 miljoen euro een juiste prijs voor Tielemans?

TAGS  I  Leicester City  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Barcelona  I  Atlético Madrid  I  Real Madrid  I  Manchester United  I  Tottenham  I  Liverpool

zondag 29 mei 2022

zaterdag 28 mei 2022

vrijdag 27 mei 2022