Belgische topclub wil Anderlecht overtreffen en brengt bod uit op Nmecha

Belgische topclub wil Anderlecht overtreffen en brengt bod uit op Nmecha
Donderdag 10 juni 2021 - 12:00   I   door Redactie

Waar ligt de toekomst van Lukas Nmecha? De 22-jarige aanvaller speelde ijzersterk bij RSC Anderlecht en was op het EK voor Beloften één van de grote uitblinkers bij eindwinnaar Duitsland. En of Nmecha gewild is.

Bij Anderlecht hopen ze nog steeds dat Nmecha op post blijft. Paars-wit hoopt de Engelse Duitser definitief over te nemen van Manchester City. Alleen wordt dat echt niet zo makkelijk. Het dossier Nmecha doet Anderlecht stilaan bibberen.

In de voorbije weken nam de interesse in Nmecha, in de zomer van 2022 einde contract bij Manchester City, serieus toe. Zijn goede prestaties maakten van Nmecha een erg gewilde speler. Engelse en Duitse ploegen azen op de aanvaller, net als de Portugese landskampioen Sporting Lissabon.

Wat meteen opvalt is dat het hier om clubs gaat die kapitaalkrachtiger zijn dan Anderlecht. Dat is vervelend voor de Brusselaars. En alsof het nog niet erg genoeg is qua concurrentie, is ook Antwerp van plan om een serieuze poging te wagen voor Nmecha.

(Lees verder onder de afbeelding)

Gheysens wil investeren

De interesse van The Great Old is niet nieuw. Met het oog op volgend seizoen wil Antwerp enkele toptransfers realiseren. Nmecha is al sinds het einde van de reguliere competitie in beeld op de Bosuil. Als vervanger/opvolger van Dieumerci Mbokani (35). Die laatste heeft nog steeds niet bijgetekend.

In makelaarsmiddens valt te horen dat Antwerp nu een bod wil neerleggen bij Manchester City. Hoeveel de nummer 3 van het voorbije seizoen veil heeft voor Nmecha, zal nog moeten blijken. Antwerp kan op financieel vlak verder gaan dan Anderlecht en eigenaar Paul Gheysens is bereid om stevig te investeren.

Poll: Bij welke ploeg zie jij Nmecha uiteindelijk belanden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Antwerp

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024