Transfermarkt: Jackpot voor Noa Lang, verrassende toptransfer bij Anderlecht?

Transfermarkt: Jackpot voor Noa Lang, verrassende toptransfer bij Anderlecht?
Donderdag 10 juni 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*De marktwaarde van Noa Lang blijft maar omhoog gaan. Volgens de gespecialiseerde website Transfermarkt is Lang nu al 22 miljoen euro waard. Dat wil zeggen dat Club Brugge hoe dan ook de jackpot wint als het zijn goudhaantje verkoopt.

*Youri Tielemans staat helemaal bovenaan op de wenslijst van Liverpool. De vraagprijs van Leicester City, 70 à 80 miljoen euro, is voorlopig wel nog te hoog voor Liverpool.

*Frank Vercauteren zou aan de slag kunnen bij Seraing. Niet als trainer, maar wel als sportief raadgever.

*Anderlecht maakt jacht op Fausto Vera. De Argentijn, eveneens in beeld bij Club Brugge, zou de opvolger van Albert Sambi Lokonga moeten worden. Opmerkelijk: Vera is liefst 11 miljoen euro waard. Hem strikken zou dan ook een stunt zijn.

*Club Brugge heeft zijn zinnen gezet op Santos Borré. De spits is einde contract bij River Plate en gratis op te pikken.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024