'Michy Batshuayi vertrekt voor belachelijke transfersom bij Chelsea'

'Michy Batshuayi vertrekt voor belachelijke transfersom bij Chelsea'
Donderdag 10 juni 2021 - 20:00   I   door Redactie

Michy Batshuayi (27) heeft niet bepaald een geweldig seizoen achter de rug. Chelsea verhuurde Batshuayi opnieuw aan Crystal Palace, maar daar kon onze landgenoot geen potten breken. Na vijf jaar wil Chelsea nu definitief af van 'Batsman'.

De clubleiding van Chelsea gelooft niet meer in Batshuayi, die in oktober toch al 28 kaarsjes uitblaast. En dus moet de spits opkrassen. Chelsea heeft de Rode Duivel alvast op de transferlijst geplaatst.

Zacht prijsje

The Sun weet dat Batshuayi voor een zacht prijsje op te pikken is. Chelsea vraagt 12 miljoen pond, omgerekend zo'n 14 miljoen euro, voor de Belgische aanvaller. Een habbekrats in vergelijking met de 39 miljoen euro die The Blues in 2016 betaalden aan Marseille.

Voorlopig is er geen sprake van concrete interesse. Batshuayi focust zich op het EK met de Rode Duivels. Als stand-in van Romelu Lukaku kan hij zich mogelijk in de kijker spelen de komende weken. En je weet maar nooit dat de onvoorspelbare Batshuayi dan plots een fraaie transfer versiert.

België?

Batshuayi werd in een recent verleden nog in verband gebracht met een overstap naar een Belgische topclub. Zowel Anderlecht als Club Brugge werd een jaar geleden nog genoemd. Al lijkt het erop dat de spits weinig voelt voor een terugkeer naar de Belgische competitie.

TAGS  I  Chelsea  I  Standard  I  Crystal Palace  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  Anderlecht

woensdag 31 mei 2023

dinsdag 30 mei 2023

maandag 29 mei 2023