Na hartfalen opnieuw verschrikkelijke klap voor Eriksen: "Dat kan toch niet?!"

Na hartfalen opnieuw verschrikkelijke klap voor Eriksen:
Zondag 13 juni 2021 - 10:30   I   door Redactie

Het enige goede nieuws - natuurlijk ook wel het belangrijkste - voor Christian Eriksen na zijn hartfalen is dat hij nog leeft. Voor de rest komen er alleen maar bijzonder slechte berichten binnen.

Zo werd via Belga het nieuws verspreid van Professor Sanjay Sharma, hoogleraar sportcardiologie aan een Londense universiteit. "Ik weet niet of hij ooit nog zal voetballen", verklaart die. "Het klinkt misschien bot: maar Eriksen is voor een paar minuten gestorven."

"Gaan medische professionals het risico lopen om hem opnieuw te laten sterven? Het antwoord is nee", stelt hij. "Het goede nieuws is dat hij zal leven, het slechte nieuws is dat hij waarschijnlijk aan het einde van zijn carrière is gekomen."

Heel streng

"In het Verenigd Koninkrijk zou hij alleszins niet mogen spelen, wij zijn daar heel streng in", besluit Sharma. De professor werkte eerder met Eriksen samen bij Tottenham en kreeg daarbij nooit abnormale hartwaarden van de Deen te zien.

Op sociale media werd het nieuws op ongeloof onthaald. Eriksen is immer niet alleen een uitstekende voetballer, maar ook nog eens een heel innemend mens. Fans kunnen maar niet aanvaarden dat zijn carrière erop zou zitten.

Poll: Zou jij Eriksen het risico laten nemen om ooit nog te voetballen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Denemarken  I  Finland  I  Tottenham  I  Voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024