Anderlecht pakt supporters koud met twee verrassende namen bij seizoensstart

Anderlecht pakt supporters koud met twee verrassende namen bij seizoensstart
Maandag 14 juni 2021 - 11:00   I   door Redactie

De vakantie zit erop. Toch zeker voor de spelers van Anderlecht. Voor hen is het maandag verzamelen geblazen voor de voorbereiding op volgend seizoen. En dat ging niet onopgemerkt voorbij.

Paars-wit start zoals elke club met fysieke en medische testen. Het Laatste Nieuws weet dat nieuwkomers Lior Refaelov en Colin Coosemans present zullen tekenen, terwijl Sambi Lokonga nog van extra vakantie geniet nadat hij even werd opgevist als reserve bij de Rode Duivels.

Tot daar weinig verrassingen, maar dat is wel het geval als je weet dat Michel Vlap als Mustapha Bundu aanwezig zijn. Nog opmerkelijker is dat de krant stelt dat zowel de Nederlandse middenvelder als de Siera-Leoonse flankaanvaller de komende weken een nieuwe kans zullen krijgen.

Naar de uitgang geduwd

Een risico, want afgelopen winter werden ze bijna letterlijk naar de uitgang geduwd naar respectievelijk Arminia Bielefeld en FC Kopenhagen. Maar waar Anderlecht hoopte dat die clubs hen bij een succesvolle uitleenbeurt eventueel zouden aankopen, draaide dat anders uit.

Waardoor Vincent Kompany (voorlopig?) eigenlijk niet anders kan dan hen opnieuw te omarmen. Vooral omdat ze nog behoorlijk wat kapitaal vertegenwoordigen natuurlijk. Dat is niet zo het geval bij de overbodige spelers Adzic, Bakkali, Vranjes en Zulj. Zij zullen niet met de A-kern trainen.

Poll: Denk jij dat Vlap en Bundu nog toekomst hebben bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Arminia Bielefeld  I  FC Kopenhagen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024