Transfermarkt: Mirallas naar Standard, verrassende oplossing voor Michel Vlap?

Transfermarkt: Mirallas naar Standard, verrassende oplossing voor Michel Vlap?
Maandag 14 juni 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*60-voudig Rode Duivel Kevin Mirallas (33) is momenteel transfervrij nadat zijn contract bij het Turkse Gaziantep ten einde liep. Een terugkeer naar Standard zou een mogelijkheid kunnen zijn.

*Anderlecht start het seizoen met zowel Michel Vlap als Mustapha Bundu in de kern. Beiden keren terug na een uitleenbeurt en krijgen een nieuwe kans. Al is het afwachten of ze straks toch niet opnieuw uitgeleend of verkocht worden.

*Michael Krmencik weigert na zijn uitleenbeurt aan PAOK Saloniki terug te keren naar Club Brugge. Hij wil graag in zijn thuisland aan de slag bij Sparta of Slavia Praag.

*Net als tijdens de wintermercato valt bij blauw-zwart de naam van Godwin Bentil. De 20-jarige Ghanese aanvaller mag weg bij Le Havre en kan een opportuniteit zijn. 

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024