Enzo Scifo maakt comeback en wordt verrassend trainer bij déze Belgische club

Enzo Scifo maakt comeback en wordt verrassend trainer bij déze Belgische club
Maandag 14 juni 2021 - 19:00   I   door Redactie

Hij was sinds 2016 uit beeld verdwenen, maar volgend seizoen zal hij opnieuw te bewonderen zijn op de Belgische velden. Enzo Scifo, ex-Rode Duivel en -Gouden Schoen, wordt normaal gezien trainer van Moeskroen.

Voor wie het vergeten was: Moeskroen is vorig seizoen gedegradeerd naar 1B. Maar de club wil zo snel mogelijk terugkeren naar het hoogste niveau en doet daarom een extreme make-over. Daarvoor haalt het dus enkele bekende namen terug, zo klinkt het.

Want naast Scifo keren ook Mbo (44) en Emile (42) Mpenza terug naar de club waar ze in de jaren negentig hun geweldige carrière gelanceerd hebben. Mbo vervangt Diego Lopez als sportief directeur, Emile - die aan de slag was bij Antwerp - wordt assistent van hoofdtrainer Scifo.

Mbo Mpenza zal morgen worden voorgesteld door algemeen directeur Paul Allaerts, dat is officieel. En in de wandelgangen wordt bevestigd dat Scifo en Emile Mpenza op termijn ook zullen gepresenteerd worden. Scifo was al eens trainer van Moeskroen van 2007 tot 2009.

Voor hem is het zijn eerste job sinds 2016, toen hij uit solidariteit met de ontslagen bondscoach Marc Wilmots opstapte bij de voetbalbond als coach van de nationale beloften. 

Poll: Denk je dat Scifo succesvol zal kunnen zijn als coach?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Moeskroen

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023