‘Gewezen Real Madrid-vedette Fabio Coentrao op weg naar Jupiler Pro League’

‘Gewezen Real Madrid-vedette Fabio Coentrao op weg naar Jupiler Pro League’
Dinsdag 15 juni 2021 - 08:30   I   door Redactie

De naam Fabio Coentrao (33) doet ongetwijfeld nog een belletje rinkelen. Coentrao was op de piek van zijn kunnen de vaste linksachter van Portugal en versierde zelfs een heuse toptransfer naar Real Madrid. Nu zou de verdediger onderweg zijn naar… België.

Coentrao droeg de voorbije twee seizoenen het shirt van Rio Ave, waar hij nu einde contract is. De Portugese linksachter is op zoek naar een nieuwe uitdaging en verhuist mogelijk naar de Jupiler Pro League.

Turkse media melden dat Coentrao interesse geniet van Belgische, Portugese en Franse ploegen. Een niet nader genoemde Belgische ploeg zou zelfs over de beste papieren beschikken om Coentrao in te lijven.

Fin de carrière in België

De inmiddels 33-jarige Coentrao speelde doorheen zijn carrière achtereenvolgens voor Rio Ave, Nacional Madeira, Real Zaragoza, Benfica, Real Madrid, Monaco, Sporting Lissabon en opnieuw Rio Ave. En nu wenkt dus een fin de carrière in de Jupiler Pro League.

TAGS  I  Real Madrid  I  Benfica  I  Sporting Lissabon  I  Monaco  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022