Marc Coucke heeft duidelijke mening over Aster Nzeyimana

Marc Coucke heeft duidelijke mening over Aster Nzeyimana
Woensdag 16 juni 2021 - 11:30   I   door Redactie

Marc Coucke en Twitter, dat is eeuwige liefde. En als er van Anderlecht of één van zijn bedrijven niets is om over te tweeten, dan vindt hij wel iets anders. Over Aster Nzeyimana bijvoorbeeld, waarom niet?

Nzeymana is op dit EK prominent aanwezig op Sporza. Podcasts, shows, maar ook en vooral als commentator bij verschillende EK-wedstrijden. En dat blijkt een enorme meevaller. Ook voor Marc Coucke, zo liet hij klaar en duidelijk verstaan op Twitter.

"Weinig verrassingen op EK momenteel, grootste ontdekking tot hiertoe het zalig commentaar van Aster Nzeyimana", tweette Coucke. "We zien er nu al tegenop dat hij ooit 65 wordt."

Dat laatste is een duidelijk verwijzing naar Frank Raes (67) die van de VRT geen commentaar mocht geven op dit EK en net als volgend seizoen bij Extra Time vervangen wordt door Nzeyimana. Coucke sloot overigens af met de hashtags #voor herhaling vatbaar en #toptalent. Een echte fan dus.

Poll: Ben jij ook fan van Aster Nzeyimana?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024