Kevin De Bruyne komt met opmerkelijke reactie na fantastische invalbeurt

Kevin De Bruyne komt met opmerkelijke reactie na fantastische invalbeurt
Donderdag 17 juni 2021 - 22:30   I   door Redactie

Koning Kevin. Kevin De Bruyne was donderdagavond de grote man in Parken, het stadion in Kopenhagen. De Bruyne viel in na rust en deed de match kantelen. Met hem in de ploeg ging het van 1-0 naar 1-2. Geen onbelangrijk detail: KDB scoorde en gaf een assist.

Het zal hem deugd gedaan hebben. Na die verloren Champions League-finale en die strontvervelende blessure aan het aangezicht lijkt De Bruyne toch terug van weggeweest te zijn. Al blijft de middenvelder ook na een straffe prestatie op het EK zijn nuchtere zelve.

"Dat heb ik daarna toch gevoeld"

"Ik vond het zelf oké, maar ik had ook mindere momenten", klonk de opvallende reactie van De Bruyne voor de camera van Sporza. "Omdat die breuk nog niet helemaal geheeld was, had ik soms wat schrik om duels aan te gaan met mijn hoofd", gaf de Rode Duivel eerlijk toe.

Ook fysiek voelde De Bruyne dat hij de voorbije weken weinig heeft kunnen trainen of spelen. "Het was zwaar, want het was een intens halfuur. Dat heb ik daarna toch gevoeld. Last had ik niet. Ik heb immers geen gevoel meer aan de linkerkant van mijn neus. Die zenuw is aangetast en het kan tot zes maanden duren voor dat gevoel terug is. Het is heel ambetant, maar je kunt ermee spelen."

(Lees verder onder de afbeelding)

"We hadden geen rust aan de bal"

In de eerste helft was het nagelbijten voor De Bruyne, die toen nog op de bank zat. "Je wist dat het moeilijk zou worden door alles wat er gebeurd is. We maakten snel een klein foutje en dan waren er nog die Deense fans."

"We hadden geen rust aan de bal. In de tweede helft konden we de bal wel rustig rondspelen en op het juiste moment de actie inzetten. Ik ben blij dat we getoond hebben dat we weerbaar zijn. Dat is heel belangrijk in een toernooi", besloot De Bruyne met mooie woorden.

TAGS  I  Denemarken  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  Manchester City

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024