Transfer Hans Vanaken plots in stroomversnelling? "Hij zal het overwegen"

Transfer Hans Vanaken plots in stroomversnelling?
Zaterdag 19 juni 2021 - 11:45   I   door Redactie

Hans Vanaken (28) is ondertussen al járen de metronoom op het middenveld van Club Brugge. Zowat iedere transferperiode wordt de Limburger in verband gebracht met een vertrek uit Brugge. Komt het deze zomer tot een transfer?

Renild Jans, de moeder van Vanaken, sluit niet uit dat haar zoon vertrekt bij Club Brugge. “Als er iets interessants komt, zal Hans het overwegen. Maar hij gaat er niet naar op zoek”, vertelt ze in een gesprek met Het Belang van Limburg.

Italië

“Hij woont graag aan de kust en hij voelt zich goed bij Club. Wat ik vind? Ik zou geen neen zeggen tegen Italië. (lacht) Om op vakantie te gaan, zou ik dat heel leuk vinden. Maar zolang de kinderen gelukkig zijn in Brugge, zijn wij ook gelukkig."

"Stel dat hij morgen in China vijf keer meer kan verdienen, dat moet hij niet doen", gaat Renild verder. "Als je voor geld gaat, kom je gegarandeerd terug. Ik denk dat Hans ook zo denkt. Misschien dat hij op zijn 34ste dat risico wel durft nemen, maar het is ook iemand die graag dicht bij vrienden en familie zit.”

Poll: Denk jij dat Vanaken komend seizoen nog bij Club Brugge zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024