Opvallende beelden: Dít deed De Bruyne vlak na afloop van Denemarken-België

Opvallende beelden: Dít deed De Bruyne vlak na afloop van Denemarken-België
Zaterdag 19 juni 2021 - 12:15   I   door Redactie

Kevin De Bruyne was afgelopen donderdag de grote man bij de Rode Duivels. KDB viel in, gaf een assist en nam zelf de winning goal voor zijn rekening. De Bruyne maakte echter niet alleen indruk met zijn voetballende kwaliteiten.

Na afloop van het duel tussen Denemarken en België maakte De Bruyne zo mogelijk nog meer indruk op alles en iedereen. Het Laatste Nieuws reconstrueerde de avond van de Rode Duivel en kwam tot de conclusie dat het precies another day at the office was voor De Bruyne.

Knuffeltijd

"Na het laatste fluitsignaal is het knuffeltijd voor De Bruyne", schetst HLN hoe het er na afloop van de match aan toeging in Parken. "Met Eden Hazard, met Simon Kjaer, met Kasper Schmeichel, met Youri Tielemans... Zowat iedereen passeert de revue."

"KDB wordt voorts gefeliciteerd door Deens bondscoach Kasper Hjulmand en krijgt een lachende keeperstrainer Erwin Lemmens naast zich. Nadat hij de felicitaties in ontvangst genomen heeft, wachten de rechtenhouders op de gamechanger."

(Lees verder onder de afbeelding)

Rustig op het reclamebord

In tegenstelling tot héél wat andere spelers, bleef De Bruyne rustig wachten. Het leverde opvallende beelden op, zo zagen ze ook bij HLN: "De Bruyne zet zich op een reclamebord, drinkt van een flesje water. Wat rondkijken in het Parken Stadion, uitpuffen", zo beschrijft de krant het.

"Na een ongetwijfeld verfrissende douche trekt De Bruyne met zijn ploegmaats naar de luchthaven. Op beelden van de Belgische voetbalbond zien we hoe hij van de bus stapt alsof er niets gebeurd is", besluit de krant. Het is Kevin De Bruyne ten voeten uit.

TAGS  I  Denemarken  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  Manchester City

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024