Thierry Henry slaat Duivels met verstomming: "Dát heb jij niet nodig, man!" (VIDEO)

Thierry Henry slaat Duivels met verstomming:
Zondag 20 juni 2021 - 14:00   I   door Redactie

'Klasse is permanent'. Met die slagzin verspreidde de Belgische voetbalbond zondag een filmpje van de laatste training van de Rode Duivels op Belgische bodem voor de match tegen Finland.

En daarop is te zien hoe na een afsluitende sessie vrije trappen nemen ook Thierry Henry zich achter de bal zet. Zonder opwarming trapt de assistent vervolgens met links de bal loepzuiver in de winkelhaak voorbij een verbouwereerde Matz Sels.

Waarna alle Rode Duivels door het lint gaan. Romelu Lukaku stormt op hem af en trekt hem van het trainingsveld met de commentaar "Record topschutters hebben dit niet nodig, man", Matz Sels springt hem juichend in de nek en ook Kevin De Bruyne is zwaar onder de indruk.

"Wij zitten hier al een halfuur op te oefenen en scoren er een paar", aldus De Bruyne. "En dan komt hij met zijn linker en maakt ons af. We hebben wel een match morgen, hé. Die gast is al tien jaar op pensioen, maar heeft het hele land vermoord." De uitsmijter was voor Dries Mertens: "Kunnen we hem inbrengen tegen Finland?"

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Denemarken  I  Finland

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024