Verrassende vervanger van Thorgan Hazard tegen Finland: "Hij heeft er geen zin in"

Verrassende vervanger van Thorgan Hazard tegen Finland:
Zondag 20 juni 2021 - 16:00   I   door Redactie

Van wisselen heeft Roberto Martínez wel een handje weg en dus zal hij ook maandag tegen Finland zijn basiself wijzigen. Al is het op één positie wel noodgedwongen. Thorgan Hazard is immers geblesseerd.

En dus is het raden wie zijn plaats als linksmidden zal innemen. Dat zou normaal gezien altijd Nacer Chadli zijn, maar die trainde zaterdag pas voor de eerste keer nadat hij niet kon spelen tegen Denemarken. Dus was het voor Martínez verder zoeken.

In principe wordt het altijd een meer aanvallend ingestelde speler die de lijn zal moeten afgaan. Al is het met een tegenstander als Finland waarschijnlijk dat die 'wingback' toch meer vooraan dan achteraan zal spelen.

Dus valt er te horen dat Roberto Martínez zal kiezen voor Yannick Carrasco. Sowieso had die zijn plaats als linkeraanvaller moeten afstaan aan Eden Hazard die zeker aan de aftrap komt. Ook bij Villa Sporza waren ze zaterdagavond van die mening.

Het is van moeten

Al gaven analisten Imke Courtois en Frank Boeckx mee dat de sterkhouder van Atlético daar zelf wellicht niet staat voor te springen. "Hij heeft daar geen zin in", klonk het unisono. "Maar het zal van moeten zijn." 

Poll: Zou jij ook voor Carrasco kiezen als vervanger van Thorgan Hazard?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Denemarken  I  Finland

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024