Roberto Martínez reageert en maakt invalbeurt van Hans Vanaken nóg pijnlijker

Roberto Martínez reageert en maakt invalbeurt van Hans Vanaken nóg pijnlijker
Dinsdag 22 juni 2021 - 10:30   I   door Redactie

Hans Vanaken (28) mocht maandagavond zijn debuut maken op een groot toernooi. Diep in blessuretijd mocht de spelmaker van Club Brugge Kevin De Bruyne komen aflossen. Dat Vanaken minutenlang moest wachten op zijn invalbeurt, zorgde voor flink wat kabaal op sociale media.

Pas na de tussenkomst van een veldbestormer mocht Vanaken zijn opwachting maken. Goed voor een invalbeurt van pakweg twee minuten. Met zijn reactie na de wedstrijd maakte bondscoach Roberto Martínez de invalbeurt nog wat pijnlijker.

"Fantastische ervaring"

"Ik ben blij dat Batshuayi, Vanaken en Benteke speelminuten kregen. Dat is toch altijd een fantastische ervaring voor zo’n spelers", tekende De Standaard op uit de mond van Martínez. Of het voor Vanaken zo'n fantastische ervaring was om twee minuten op het veld te staan, is nog maar de vraag.

Maar de immer positieve Martínez was dus in zijn nopjes. "Nu hebben alle veldspelers op dit EK al gespeeld", merkte de people manager nog fijntjes op. "Als ik een balans moet opmaken van de groepsfase, dan zie ik maar één negatief punt: dat is het uitvallen van Castagne. We speelden drie professionele wedstrijden tegen drie tegenstanders met een verschillende speelstijl", besloot hij.

Poll: Had Martínez Vanaken al vroeger moeten brengen?

TAGS  I  Finland  I  Rode Duivels  I  Club Brugge

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024