Imke Courtois maakt indruk op Nederlandse TV: "Hopelijk hebben ze het nu door"

Imke Courtois maakt indruk op Nederlandse TV:
Dinsdag 22 juni 2021 - 18:00   I   door Redactie

Imke Courtois is al enkele jaren één van de vaste analisten bij de VRT. Ook tijdens dit EK zat de gewezen Red Flame al geregeld aan tafel in Villa Sporza. En enkele dagen geleden verscheen ze ook op de Nederlandse televisie.

Net als tijdens het WK in 2018, klopte de Nederlandse omroep ook nu opnieuw aan bij Courtois. Zondag maakte ze haar opwachting in NOS Studio Europa, aan de zijde van grote namen als Marco van Basten en Theo Janssen. Tussen de Nederlandse analisten liet Courtois zich niet van de wijs brengen. Integendeel.

"Met heel veel afstand de beste analist"

Courtois analyseerde de wedstrijden van de Rode Duivels, gaf haar mening over het Nederlandse nationale elftal en won op die manier de harten van héél wat kijkers. "Imke Courtois is de beste analist die de afgelopen weken bij de NOS aan tafel heeft gezeten. Met afstand. Heel veel afstand", reageerde een kijker.

En daar bleef het niet bij. Courtois kreeg nog tal van complimenten voor haar optreden op de Nederlandse televisie. "Imke Courtois is al jaren analist en erg prettig om naar te luisteren. Ik vind haar persoonlijk de beste Nederlandstalige pundit", lezen we ook nog op Twitter.

Er zijn ook veel kijkers die hopen dat de NOS nu wat sneller iemand als Courtois naar de studio haalt. "Hopelijk nodigen ze bij de NOS vaker inhoudelijk sterke mensen als Imke Courtois uit in plaats van weer een af of andere acteur of Youtuber zonder enige kennis van zaken."

De reacties:

Poll: Vind jij Imke Courtois een goede analist?

TAGS  I  Finland  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  AA Gent

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024