Waar horrorscenario voor Rode Duivels: "Nederland wrijft zich in de handen"

Waar horrorscenario voor Rode Duivels:
Donderdag 24 juni 2021 - 22:00   I   door Redactie

De Rode Duivels kwamen de groepsfase op EURO 2020 zonder kleerscheuren door. Nu begint het échte werk. In de 1/8ste finales speelt ons land tegen Portugal - meteen een zware dobber dus. De volledige weg naar de EK-finale is overigens loodzwaar.

Als de Rode Duivels de finale willen halen, moeten ze wellicht ook voor Italië en Frankrijk. "De haast allerzwaarste weg", noemt Het Laatste Nieuws het. "In de andere tabelhelft zijn de toplanden met Engeland, Duitsland en Nederland, en dus mogelijke tegenstanders in de finale, van een minder zwaar kaliber", merkt de krant op.

Mijnenveld

"België duelleert in de achtste finale met Portugal, waarna in een mogelijke kwartfinale de winnaar van Italië-Oostenrijk wacht. In een eventuele halve finale is Frankrijk, Zwitserland, Kroatië of Spanje de tegenstander. Een mijnenveld richting de eindstrijd op Wembley dus", schrijft het Nederlandse Voetbal International.

"In de halve finales krijgen we dus potentieel een heruitgave van de halve WK-finale van 2018", lezen we bij Het Nieuwsblad. "In de andere toernooihelft lijkt Nederland het makkelijkste parcours te hebben. Met eerst Tsjechië en dan Wales of Denemarken. Engeland en Duitsland vechten het tegen elkaar uit voor een kwartfinale tegen het verrassende Zweden of Oekraïne."

Zware kost

Ook Gazet van Antwerpen merkt op dat België het lastig gaat krijgen op de weg naar een eventuele finale. "De route naar de EK-finale: zware kost voor Rode Duivels, Nederland wrijft zich al in de handen", staat er te lezen in de krant. Afspraak op 11 juli in Wembley, Oranje? Wie weet...

Poll: Wie geef jij de grootste kans om het EK te winnen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Nederland  I  Frankrijk  I  Duitsland  I  Engeland  I  Italië  I  Portugal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024