"De Rode Duivels gaan er in de achtste finale of kwartfinale al uit"

Vrijdag 25 juni 2021 - 17:00   I   door Redactie

Een loodzwaar parcours staat de Rode Duivels te wachten op weg naar een eventuele finale op dit EK. Loodzwaar maar uiteraard niet onmogelijk. Al heeft daar niet iedereen evenveel vertrouwen in.

Amper nog iemand die rekening houdt met de knappe negen op negen in de groepsfase. Niet onterecht natuurlijk omdat de tegenstanders Rusland, Denemarken en Finland in niets te vergelijken vallen met wat er de Rode Duivels nog te wachten staat.

Zeker al Portugal in de achtste finale, wellicht Italië in de kwartfinale, mogelijk Frankrijk of Spanje in de halve finale. Ga er maar aan staan. Een berg waar België over moet, zeker als je ziet hoe de andere kant van de tabel eruit ziet. 

In Nederland zien ze Oranje aan die andere kant al minstens in de halve finale en schatten ze de kansen van België helemaal niet hoog in. Zo ook Voetbal International-analist Süleyman Öztürk in zijn Youtube-talkshow.

Pech

"Op het WK hadden de Belgen natuurlijk ook al pech met eerst Brazilië en daarna Frankrijk", aldus Öztürk. "Als ze op dit EK aan de andere kant van het schema hadden gezeten, dan hadden ze de halve finale gehaald. En nu gaan ze er waarschijnlijk al in de achtste of kwartfinale uit."

TAGS  I  Rode Duivels  I  Portugal  I  Italië  I  Frankrijk  I  Spanje  I  Nederland  I   Engeland

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024