‘Club Brugge betaalt meer dan 6 miljoen en finaliseert eerste toptransfer’

‘Club Brugge betaalt meer dan 6 miljoen en finaliseert eerste toptransfer’
Zaterdag 26 juni 2021 - 07:30   I   door Redactie

Club Brugge staat op het punt om een eerste en serieuze slag te slaan op de transfermarkt. De Belgische landskampioen gaat zich versterken met de beloftevolle Michel-Ange Balikwisha (20). Hij komt voor meer dan 6 miljoen euro over van Standard.

De overgang van Balikwisha hangt al een tijdje in de lucht. De aanvaller staat al langer op het verlanglijstje van Club Brugge en ging vorige maand reeds op bezoek in het oefencentrum van blauw-zwart. Daar had hij onder meer een gesprek met coach Philippe Clement.

De onderhandelingen sleepten een tijdje aan, maar zitten nu in een afrondende fase. Club Brugge heeft Balikwisha deze week een nieuw voorstel gedaan. Een voorstel waar de speler volgens Het Laatste Nieuws op zal ingaan.

Verschillende Duitse ploegen trokken ook aan de mouw van Balikwisha. De Belgische belofte sloot een overstap naar de Bundesliga niet uit, maar toch lijkt Club Brugge finaal aan het langste eind te trekken.

6 miljoen en bonussen

Club zou 6 miljoen euro betalen om de deal te beklinken. Een bedrag dat via bonussen nog kan oplopen. Balikwisha zou dan weer voor vijf seizoenen tekenen bij de landskampioen.

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024