Lukaku erg geschrokken na nieuws over Ronaldo: “Dit kan niet waar zijn”

Lukaku erg geschrokken na nieuws over Ronaldo: “Dit kan niet waar zijn”
Zaterdag 26 juni 2021 - 10:30   I   door Redactie

De Rode Duivels nemen het zondagavond op tegen Portugal. De strijd tussen Romelu Lukaku (28) en Cristiano Ronaldo (36) wordt uiteraard een duel in het duel. In aanloop naar de 1/8ste finale sprak Lukaku zich uit over CR7.

Lukaku gaf al aan dat hij graag de schotkracht en dribbel van Ronaldo zou bezitten. De mentaliteit van de Portugese ster bezit onze Big Rom al langer dan vandaag. Net als Ronaldo leeft ook Lukaku van kritiek om het beste in zichzelf naar boven te halen.

"Lewandowski, Benzema, Cristiano, Suarez, Kane, ... Spitsen van wereldniveau. Maar ik was altijd in 'goeie vorm'. Wel, de laatste twee jaar heb ik bewezen dat ik ook in dat rijtje thuishoor. Dat was mijn motivatie. Ik wilde die stap zetten - the next level", tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van Lukaku.

Waarna hij ook nog specifiek over Ronaldo sprak. "Zijn cijfers zijn indrukwekkend", aldus Lukaku. "Ik weet nog dat we in de Serie A dicht bij elkaar stonden in de topschuttersstand, toen Juventus uitgeschakeld werd in de Champions League."

"Wauw, dit kan niet waar zijn"

Lukaku schrok enorm van het feit dat Ronaldo veel commentaar kreeg na de Europese exit van zijn team. "Cristiano kreeg kritiek. Ik dacht: 'Wauw, dit kan niet waar zijn.' Weet je hoe hij reageerde? Met een hattrick tegen Cagliari, in twintig minuten tijd. Die motivatie typeert hem."

Poll: Wie vind jij de beste spits?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Portugal  I  Juventus  I  Inter  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024