Thorgan Hazard is duidelijk over blessure en speelkansen van broer Eden

Thorgan Hazard is duidelijk over blessure en speelkansen van broer Eden
Dinsdag 29 juni 2021 - 15:30   I   door Redactie

Eden Hazard moest afgelopen zondag met een pijnlijk grimas naar de kant. In de slotfase van de match tegen Portugal voelde de Rode Duivel iets in de hamstring. De vraag is nu of Hazard fit geraakt voor de match van vrijdag tegen Italië.

"Misschien zal Eden erbij zijn. Het is nog niet honderd procent zeker. We zien van dag tot dag", sprak Thorgan Hazard zich dinsdag uit over de situatie van zijn broer. "Het gaat goed met Eden", tekende Het Nieuwsblad verder nog op uit de mond van Thorgan.

"Hij had meer schrik op het einde van de wedstrijd tegen Portugal dan vandaag. Hij werkt hard met de medische staf om klaar te raken. En ik denk dat we een van de beste medische stafs van de wereld hebben."

Oorlog

Thorgan zag zijn broer zondag ook knokken als nooit tevoren. "Eden is normaal niet de speler om oorlog te voeren, maar tegen Portugal heb ik hem zien tackelen en vechten om elke bal. Een beetje zoals tegen Braziliê op het WK 2018."

"Eden heeft een lastig seizoen gehad maar hij speelt zonder schrik", besloot de middenvelder van Borussia Dortmund met hoopvolle en mooie woorden over zijn oudere broer.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Portugal  I  Borussia Dortmund  I  Real Madrid

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024