Antwerp haalt zwaar uit naar Club, Blauw-zwart kan het niet geloven

Antwerp haalt zwaar uit naar Club, Blauw-zwart kan het niet geloven
Woensdag 30 juni 2021 - 07:30   I   door Redactie

Club Brugge wou er in het tussenseizoen alles aan doen zich serieus te versterken. Met als doel op drie fronten mee te strijden. Maar nu krijgt het op de transfermarkt meteen een zware klap te verwerken.

Want het eerste grote transferdossier dat mee die doelen moest helpen behalen, was meteen ook het belangrijkste. Namelijk dat van Michel-Ange Balikwisha. Club Brugge had een akkoord met Standard om de flankaanvaller voor zo'n 7 miljoen euro over te nemen en alles leek in kannen en kruiken.

Want de speler zelf was al eens op bezoek geweest in het Brugse oefencomplex en moest enkel nog tot een persoonlijk akkoord komen. Maar net daar ligt nu het probleem. Het Nieuwsblad weet immers dat Balikwisha van gedacht is veranderd.

(LEES VERDER ONDER DE AFBEELDING)

"In Deurne-Noord ligt een hoger salaris klaar en zou hij nog meer kans hebben om te spelen", schrijft de krant. "Daardoor is hij er de voorbije dagen van overtuigd geraakt dat Antwerp de beste keuze is. Dat heeft hij ook aan Standard kenbaar gemaakt."

"Het is nu zaak voor de Great Old om eveneens tot een clubakkoord te komen. Het had een lagere transfersom in gedachten en daarom werd een eerste bod door de Rouches geweigerd." Maar een tweede hoger bod komt er sowieso.

Club aftroeven

Want vervolgt de krant: "Voorzitter Gheysens wil Club te graag aftroeven op de transfermarkt en wil sowieso zwaar investeren in de spelersgroep. Balikwisha en zijn entourage gaan ervan uit dat een doorbraak dichtbij is en willen eerstdaags de deal afronden."

Poll: Was de transfer van Balikwisha volgens jou essentieel voor Club om zich te versterken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Standard  I  Anderlecht  I  Cercle Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024