Chiellini doet opvallende uitspraak over Rode Duivels: "Ik moet dat toegeven"

Chiellini doet opvallende uitspraak over Rode Duivels:
Donderdag 01 juli 2021 - 19:22   I   door Redactie

Giorgio Chiellini blikte donderdagavond vooruit naar het duel tussen België en Italië. De ervaren verdediger van Juventus sprak met ontzettend veel respect over de Rode Duivels, en Romelu Lukaku in het bijzonder.

"Ik geloof dat Lukaku de laatste twee jaar nog een stap vooruit heeft gezet", vertelde Chiellini bij Sporza. "Zeker op vlak van leiderschap en doeltreffendheid. Het is moeilijk op hem te verdedigen door zijn fysieke kracht. Hij is een referentiepunt voor België."

Vervolgens deed Chiellini ook een eerlijk en tegelijkertijd opvallende uitspraak: "Ik moet toegeven dat ik het de voorbije wedstrijden tegen hem niet makkelijk had", klonk het. Het is onmogelijk om te denken dat je duels van hem kunt winnen. Het is zaak om hem zoveel mogelijk in bedwang te houden."

Finale avant la lettre

"We mogen niet vergeten dat dit een finale avant la lettre is, op basis van wat beide landen tot nog toe laten zien hebben", concludeerde Chiellini. "Zonder daarbij afbreuk te willen doen aan de andere landen. Het zal belangrijk worden om zo weinig mogelijk fouten te maken."

TAGS  I  Rode Duivels  I  Italië  I  Juventus  I  Inter  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024