Pijnlijk beeld van Eden Hazard vat het EK van Rode Duivels perfect samen

Pijnlijk beeld van Eden Hazard vat het EK van Rode Duivels perfect samen
Zaterdag 03 juli 2021 - 08:00   I   door Redactie

De Rode Duivels gingen vrijdagavond kopje onder tegen Italië. Onze nationale ploeg verlaat EURO 2020 met opgeheven hoofd, maar ook met een wrange nasmaak. Met een topfitte selectie zat er ongetwijfeld meer in voor ons land.

Kevin De Bruyne geraakte speelklaar voor de match tegen Italië, maar Eden Hazard moest forfait geven. De aanvaller volgde de kwartfinale nagelbijtend vanuit de tribunes. In blessuretijd werd Hazard nog een laatste keer in beeld genomen. Het was pijnlijk om hem daar te zien zitten en niét op het veld te zien staan.

Het beeld vatte het Europees kampioenschap van de Rode Duivels perfect samen. Op geen enkel moment waren onze twee kwalitatief beste spelers topfit. Er waren zorgen rond De Bruyne en nog meer rond Hazard. Tegen Portugal werkte die laatste zich te pletter, tot zijn hamstring zei dat het genoeg was.

(Lees verder onder de afbeelding)

Hazard deed er alles aan om speelklaar te geraken, maar dat lukte net niet. Net als onze nationale ploeg net niet de voet naast die van Italië kon zetten. Geen halve finale op het EK en ook geen Europese titel.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Italië  I  Manchester City  I  KRC Genk  I  Real Madrid

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024