Heel België buigt zich over 'vete' tussen Martínez en Carrasco: "Godverdomme!"

Heel België buigt zich over 'vete' tussen Martínez en Carrasco:
Zaterdag 03 juli 2021 - 13:30   I   door Redactie

Heel wat vragen nadat België in de kwartfinale tegen Italië geëlimineerd werd. Niet in het minst over de wissels die Roberto Martínez doorvoerde. Met als hoofditem Yannick Carrasco.

Dat de flankaanvaller van Atlético Madrid niet mocht starten en Doku de voorkeur kreeg, tot daar aan toe. Maar dat hij uiteindelijk zelfs niet mocht invallen en eerst Mertens, vervolgens Chadli en zelfs Praet de voorkeur kreeg op de linkerflank, was op zijn minst opmerkelijk te noemen.

"Het was de bedoeling dat Carrasco zou invallen voor Doku, maar uiteindelijk hield Jérémy het negentig minuten vol", gaf Martínez als uitleg. "Daarom vielen niet Yannick maar Mertens en Chadli in. Het was een keuze voor profielen, eerder dan voor spelers." Maar met die uitleg kwam de Spanjaard niet weg.

"Martínez haalde de woede en het onbegrip van gans België op de hals omdat hij Yannick Carrasco maar niet inbracht - wél Dennis Praet", schreef Het Laatste Nieuws. "Heeft Carrasco iets uitgespookt dat wij niet weten?"

Persoonlijk?

Ook andere waarnemers en analisten vroegen zich luidop af of er niet meer aan de hand was en wierpen op dat er misschien wel iets persoonlijks meespeelde. En ook Twitter stond bol van die vraag. Als iemand het échte antwoord weet...

Poll: Denk jij dat er iets meer speelt tussen Martínez en Carrasco?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Denemarken  I  Finland  I  Portugal  I  Italië

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024