'Club Brugge gaat vol voor opzijgeschoven Oranje-speler van 15 (!) miljoen'

'Club Brugge gaat vol voor opzijgeschoven Oranje-speler van 15 (!) miljoen'
Zondag 04 juli 2021 - 09:30   I   door Redactie

Club Brugge maakt dezer dagen serieus werk van versterking. De Belgische landskampioen wil de defensie van een kwaliteitsinjectie voorzien en mikt hoog. Dat is nu wel duidelijk.

Zondagmorgen raakte al bekend dat Toby Alderweireld in beeld is bij blauw-zwart. De Rode Duivel is echter niet de enige verdediger die op het verlanglijstje van Vincent Mannaert staat. Mannaert heeft ook een Nederlandse international op het oog, zo blijkt nu.

Het Italiaanse Corriere dello Sport meldt dat Club Brugge op Jeremiah St. Juste aast. De 24-jarige Nederlander staat onder contract bij het Duitse Mainz, maar wil er vertrekken. Of Club de verdediger gaat kunnen overtuigen, is wel nog een ander paar mouwen.

15 miljoen

Ook Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Wolfsburg, Lazio en Spartak Moskou azen immers op St. Juste. Dat Mainz zo’n 15 miljoen euro vraagt voor zijn speler, zal Club Brugge ook al niet bepaald helpen.

St. Juste maakte een dikke maand geleden nog deel uit van de Nederlandse voorselectie voor dit EK. Finaal haalde de verdediger van Mainz de 26-koppige kern van Frank de Boer niet.

TAGS  I  Club Brugge  I  Mainz  I  Lazio  I  Borussia Dortmund  I  Nederland

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023