Duivels vallen van hun stoel nadat ref uit België-Portugal opnieuw in opspraak komt

Duivels vallen van hun stoel nadat ref uit België-Portugal opnieuw in opspraak komt
Maandag 05 juli 2021 - 11:00   I   door Redactie

De scheidsrechter voor de halve finale Italië-Spanje is bekend. Felix Brych, de Duitser die tijdens België-Portugal een bijzonder slechte beurt maakte en tijdens Oekraïne opnieuw negatief in beeld kwam.

De Rode Duivels zullen wellicht met een wrange nasmaak gekeken hebben naar de kwartfinale Oekraïne-Engeland. Want het is Felix Brych die in hun achtste finale tegen Portugal naliet de Portugees Palhinha geel te geven voor een trekfout op Lukaku, waarna die ook nog eens De Bruyne neermaaide.

En ook in de partij Oekraïne-Engeland deed hij iets wat voor bijzonder veel controverse zorgde. Toen er een drinkpauze genomen werd, vroeg hij immers doodleuk het flesje water van AA Gent-speler Roman Yaremchuk. Om dat vervolgens af te vegen met zijn hand en ervan te drinken.

Corona

Alsof corona niet bestaat. En terwijl iedereen alle moeite van de wereld doet om de maatregelen in acht te nemen. Het kwam de ref overigens op heel wat kritiek te staan, maar dat weerhoudt de UEFA er dus niet van hem een belangrijke halve finale te laten fluiten.

Poll: Vind jij het in coronatijden kunnen wat Brych deed?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Denemarken  I  Finland  I  Portugal  I  Italië  I  Spanje  I  Engeland  I  Oekraïne

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024