Déze Rode Duivels worden zwaar gebuisd na EK-uitschakeling

Déze Rode Duivels worden zwaar gebuisd na EK-uitschakeling
Maandag 05 juli 2021 - 14:00   I   door Redactie

Of een groot toernooi nu goed of slecht verloopt, bij een evaluatie achteraf komen altijd enkele pijnpunten naar boven. Zeker als de internationals beoordeeld worden. Streng maar rechtvaardig, heet dat dan.

Zo gaf Het Laatste Nieuws punten aan alle Rode Duivels die voldoende in actie kwamen tijjdens het EK. Slechts twee daarvan werden gebuisd met een wel heel magere 4 op 10: Dries Mertens en Nacer Chadli.

Over Mertens schreef de krant het volgende: "Zijn 100ste cap stond symbool voor zijn EK. Wat een feest had moeten zijn, werd een anticlimax. Met die wissel aan de rust tegen de Denen als dieptepunt."

Het besluit: "Was op geen enkel moment het duiveltje-uit-een-doosje. Beseft dat zelf ook. Kon een moeilijk seizoen vol blessureleed niet van zich af spelen." En ook Chadli kreeg te maken met een blessure. Alleen was dat niet onverwacht natuurlijk.

Trieste recordhouder

"Vier minuten nadat zijn cijfer in het groen was verschenen, lichtte het opnieuw op in het rood...", aldus Het Laatste Nieuws. "Trieste recordhouder van de kortste invalbeurt op een EK, door een spierletsel na één actie. En er was al kritiek op zijn selectie. Bracht eerder tegen Finland offensief geen surplus."

Poll: Zijn beide Rode Duivels voor jou ook gebuisd?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Denemarken  I  Finland  I  Portugal  I  Italië

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024