Vernietigende kritiek voor Martínez: "Zware fout gemaakt met Eden Hazard"

Vernietigende kritiek voor Martínez:
Woensdag 07 juli 2021 - 08:30   I   door Redactie

Zolang het EK niet afgelopen is zullen de Rode Duivels elke dag geconfronteerd worden met hun uitschakeling. In het bijzonder Eden Hazard, die tegen Portugal opnieuw geblesseerd raakte.

En volgens Sport/Voetbalmagazine mag Roberto Martínez zich dat aanrekenen: "Omdat Hazard zo belangrijk is in het bijhouden van de bal en De Bruyne er vlak voor de rust werd uitgetrapt was Martínez haast verplicht om hem te laten staan. Anders kwam je tegen het Portugese geweld niet meer onder de druk uit."

"Een fout, kun je achteraf stellen; Hazard ging in het slot hinkend met een spierletsel naar de kant. Je had een speler die een heel jaar voor Real geen negentig minuten op het veld stond, en alleen de volle speeltijd tegen Finland in de benen had, zo lang nooit mogen staan."

Want zo miste hij de kwartfinale tegen Italië. "Het is het probleem van wedstrijdbeheersing in de knock-outfase van een tornooi", besluit het weekblad. "Moet je al denken aan de volgende match, of leven van match tot match, en daarna de schade opmeten?"

Poll: Vind je ook dat Martínez Hazard nooit zo lang had mogen laten staan?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Denemarken  I  Finland  I  Portugal  I  Italië

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024