Kijkers merken iets op vóór penalty Engeland: "Wie heeft dit gezien?!" (VIDEO)

Kijkers merken iets op vóór penalty Engeland:
Donderdag 08 juli 2021 - 08:00   I   door Redactie

Engeland plaatste zich woensdagavond ten koste van Denemarken voor de finale van het Europees kampioenschap. De Engelsen wonnen pas na verlengingen en nadat Harry Kane een strafschop in twee tijden binnen trapte. Maar had de penalty er wel mogen komen?

Er was en is veel te doen over al dan niet contact tussen Raheem Sterling en zijn Deense bewakers. Maar er is ook veel te doen over het feit dat er bij de actie voorafgaand op de elfmeter een tweede bal op het veld lag. En dan nog wel in de zone waar de actie zich afspeelde.

"Het was geen penalty. Maar moet een scheids het spel al niet gewoon stilleggen als er twee ballen op het veld liggen?", vraagt iemand zich af op Twitter. "Heeft iemand die tweede bal op het veld gezien bij die actie van Sterling?" en "Moet het spel niet worden stilgelegd op zo'n moment?", lezen we ook nog op sociale media.

"Ik heb medelijden met Denemarken. Het was een duik van Sterling en dan lag er ook nog eens een tweede bal op het veld...", reageert nog een andere kijker. Het is duidelijk: over deze fase is het laatste woord nog niet gezegd.

De beelden en reacties:

TAGS  I  Engeland  I  Denemarken

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024