'Eden Hazard verlaat Real Madrid en staat voor verrassende transfer'

'Eden Hazard verlaat Real Madrid en staat voor verrassende transfer'
Donderdag 08 juli 2021 - 09:30   I   door Redactie

Na een vervelend Europees kampioenschap met de Rode Duivels moet Eden Hazard (30) zich weer gaan focussen op Real Madrid. Na twee moeilijke seizoenen hoopt Hazard straks alle twijfels van zich af te spelen. De vraag is of hij daartoe de kans krijgt…

De Spaanse krant Marca meldt immers dat Real Madrid de 30-jarige Hazard wil en zal verkopen tijdens deze transferperiode. Het bestuur van De Koninklijke - voorzitter Florentino Perez op kop - gelooft niet meer in de Belgische aanvaller.

Hazard lag tijdens de voorbije twee seizoenen zo vaak in de lappenmand, dat de Real Madrid-top genoeg heeft gezien van onze landgenoot. Bovendien is Hazard ook één van de grootverdieners bij Real. Nog een reden waarom de clubleiding de Rode Duivel liever vandaag dan morgen ziet vertrekken.

Zoektocht naar nieuwe club

Het nieuws rond Hazard is verrassend. Tijdens het EK klonk het immers nog dat nieuwbakken trainer Carlo Ancelotti het wel zag zitten in Hazard. De Italiaanse oefenmeester geloofde dat hij Hazard opnieuw naar zijn beste niveau kon begeleiden. Er zal echter niets van in huis komen.

Na twee seizoenen in Santiago Bernabéu moet Hazard vertrekken. Zijn zoektocht naar een nieuwe club kan beginnen. Tijdens de voorbije transferperiodes werd Hazard al aan Juventus en zijn ex-club Chelsea gelinkt. Zij zouden nog steeds belangstelling tonen.

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Chelsea  I  Juventus  I  PSG

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024