'Tielemans is akkoord en maakt zo goed als zeker supertransfer van 75 miljoen'

'Tielemans is akkoord en maakt zo goed als zeker supertransfer van 75 miljoen'
Donderdag 08 juli 2021 - 16:00   I   door Redactie

Youri Tielemans (24) lijkt voor een vertrek bij Leicester City te staan. De Rode Duivel is ondanks een tegenvallend Europees kampioenschap érg gewild. Liverpool wil de portefeuille opentrekken voor Tielemans.

Diverse Britse media melden dat Tielemans een toptarget is voor Liverpool. The Reds zijn op zoek naar versterking voor het huidige middenveld en trainer Jürgen Klopp ziet in Tielemans de ideale vervanger voor Georginio Wijnaldum.

Ook Renato Sanches (Lille) is in beeld, maar het is ondertussen duidelijk dat Tielemans de voorkeur geniet van Liverpool en Klopp. Nu gaat het bestuur van de club alles in het werk stellen om Tielemans los te weken bij Leicester City.

75 miljoen

Over het Kanaal klinkt het dat Liverpool zomaar eventjes 75 miljoen euro veil heeft voor Tielemans. Een bedrag waarmee het Leicester City hoopt te overtuigen. The Foxes zijn bereid om mee te werken aan een deal.

Tielemans zelf ziet het alvast zitten om de overstap naar Anfield te maken. Hij wil héél graag naar Liverpool en heeft dat ook al laten weten aan alle betrokken partijen. De kans is groot dat de transfer snel rond is.

Poll: Vind jij Liverpool de juiste club voor Tielemans?

TAGS  I  Liverpool  I  Rode Duivels  I  Leicester City  I  Anderlecht

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023