‘Anderlecht krijgt belachelijke transfersom voor Rayane Bounida’

‘Anderlecht krijgt belachelijke transfersom voor Rayane Bounida’
Donderdag 08 juli 2021 - 21:00   I   door Redactie

Het heeft er alle schijn van dat RSC Anderlecht één van zijn grootste talenten gaat kwijtspelen. Rayane Bounida (15) kan zijn carrière verderzetten bij Ajax en is geneigd om naar Amsterdam te verhuizen.

Donderdagmorgen raakte al bekend dat Bounida met Ajax flirt. Het wonderkind van RSCA ging al op bezoek in de Johan Cruijff Arena en het oefencomplex De Toekomst. Mo Nouri, de broer van Abdelhak Nouri, was aanwezig. Hij moet Bounida mee zien te overtuigen.

Bij Anderlecht huiveren ze al, alleen bij de gedachte dat Bounida zou kunnen vertrekken. Bounida vierde in maart zijn vijftiende verjaardag, maar ging tot dusver niet in op de voorstellen van Anderlecht. De speler en zijn entourage sloten nog geen professionele overeenkomst met RSCA.

Spotprijsje

Dat betekent dat Bounida zomaar naar een andere club kan verhuizen. Ajax kan Bounida voor een opleidingsvergoeding - een spotprijsje - weghalen bij Anderlecht. Paars-wit staat machteloos en kan enkel hopen dat Bounida alsnog van gedachten verandert. De kans lijkt echter klein.

TAGS  I  Anderlecht  I  Ajax  I  PSG

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024