'Jan Vertonghen voert onderhandelingen met deze Belgische topploeg'

'Jan Vertonghen voert onderhandelingen met deze Belgische topploeg'
Vrijdag 09 juli 2021 - 08:00   I   door Redactie

Jan Vertonghen (34) is misschien nog niet helemaal bekomen van de uitschakeling op het EK, maar dat neemt niet weg dat de Rode Duivel al aan zijn toekomst denkt. En die ligt mogelijk in de Jupiler Pro League.

Tijdens EURO 2020 raakte reeds bekend dat Vertonghen kon rekenen op belangstelling van Belgische ploegen. Vooral KRC Genk en Antwerp trekken aan de mouw van Vertonghen. Zij hopen de ervaren rot te verleiden tot een avontuur in de Jupiler Pro League.

Vertonghen ligt nog tot de zomer van 2023 onder contract bij Benfica, maar mag bij een goed bod wellicht vertrekken. Portugese media melden nu dat Vertonghen al aan het onderhandelen is met KRC Genk.

Niét naar Club

Dat zou willen zeggen dat Vertonghen wel degelijk open staat voor een overstap naar de Belgische competitie. In een recent verleden polste ook Club Brugge al bij Vertonghen, maar toen hield de verdediger de boot af.

Nu gaat KRC Genk dus mogelijk met Vertonghen aan de haal. In de Luminus Arena zou Vertonghen een stevige brok ervaring aan de huidige ploeg van John van den Brom kunnen toevoegen. Afwachten of club en speler tot een vergelijk komen.

Poll: Bij welke Belgische topclub zou jij Vertonghen graag zien spelen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Benfica  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Club Brugge

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023