'Anderlecht gaat opnieuw 'zot' te keer: 5 miljoen euro voor vervanger Nmecha'

'Anderlecht gaat opnieuw 'zot' te keer: 5 miljoen euro voor vervanger Nmecha'
Vrijdag 09 juli 2021 - 17:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft al een serieus aantal versterkingen binnengehaald, maar de kers op de taart ontbreekt nog: een vervanger voor Lukas Nmecha. Daarom dat paars-wit bereid is ver te gaan.

Op financieel vlak welteverstaan. Want volgens Roemeense media ziet Anderlecht in de 26-jarige Florin Tanase nog altijd de ideale vervanger voor Nmecha. Tanase, aanvalsleider bij Steaua Boekarest, scoorde vorig seizoen 24 keer in 34 wedstrijden. Een goalgetter.

Paars-wit heeft de Roemeense international al eventjes op het oog en zou de spits graag inlijven. Diverse bronnen melden eerder al de Brusselaars een bod van vier miljoen euro hadden gedaan. Waarmee ze onder meer KRC Genk aftroefden.

Maar dat werd door Steaua Boekarest afgewezen. Nu zou er echter een doorbraak komen. Omdat de voorzitter aangegeven heeft dat een bod van 5 miljoen euro voldoende is om de spits weg te halen.

Kapitaalverhoging

Daarmee gaat Anderlecht opnieuw de 'oude' weg op om hoge transferbedragen uit te geven. Dat heeft wellicht veel te maken met de kapitaalverhoging, al is die wel nog altijd niet goedgekeurd.

TAGS  I  Anderlecht  I  Steaua Boekarest  I  Manchester City  I  KRC Genk

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024