Club Brugge ziet Tahith Chong verrassende transfer maken

Club Brugge ziet Tahith Chong verrassende transfer maken
Vrijdag 09 juli 2021 - 20:00   I   door Redactie

Veel concreets is er nog niet uitgekomen, maar Club Brugge is volop werk aan het maken van versterkingen voor volgend seizoen. Ondertussen is blauw-zwart ook bezig met het opkuisen van de A-kern.

En dat houdt in dat overbodige spelers elders gestald moeten worden. Zoals Thibault Vlietinck die een contractverlenging kreeg en opnieuw aan OHL verhuurd werd. Dat lot viel ook Loïs Openda te beurt bij Vitesse.

Met sommige spelers gaat het moeilijker, zoals Michael Krmencik die Club Brugge nog altijd liever kwijt dan rijk is. Maar met andere speler gaat het dan net weer heel vlot. Zeker in het geval van Tahith Chong.

De Nederlandse flankaanvaller werd het afgelopen halfjaar gehuurd van Manchester United, maar kon niet veel potten breken. En dan is het simpel: blauw-zwart laat het huurcontract ten einde lopen en... klaar is kees.

Gelijk van Club

Maar nu heeft Manchester United een nieuwe oplossing gevonden voor Chong. De winger wordt immers voor een jaar verhuurd aan de Engelse tweedeklasser Birmingham City. Niet echt wat de Nederlander zelf voor ogen had, maar het bewijst alleen maar het gelijk van Club.

TAGS  I  Club Brugge  I  Manchester United  I  Birmingham City

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024