Rode Duivel Dries Mertens in shock na het zien van déze beelden (VIDEO)

Rode Duivel Dries Mertens in shock na het zien van déze beelden (VIDEO)
Zondag 11 juli 2021 - 13:00   I   door Redactie

Bij de Rode Duivels had je Kevin De Bruyne en Timothy Castagne die een oogkasbreuk opliepen, maar het kan helaas nog erger. Dat bleek op de Gold Cup waar Hirving Lozano iets vreselijks overkwam.

De Mexicaanse aanvaller kwam op het landentoernooi van Noord- en Midden-Amerika al na 11 minuten in botsing met de doelman van Trinidad en Tobago. Toen hij ten val werd gebracht knalde hij met zijn hoofd keihard tegen de knie van de doelman.

De ploegmaat van Dries Mertens bleef een tijd lang bewusteloos liggen en op beelden was te zien dat hij erg was toegetakeld. Lozano, die op een brancard en met nekbrace van het veld werd gedragen, werd meteen naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis in Texas afgevoerd.

Diepe snede bij het oog

Op de beelden valt ook een diepe snede op net naast het oog van Lozano, waaraan hij met spoed werd geopereerd. "De speler is bij bewustzijn en stabiel", klonk het gelukkig vanuit het ziekenhuis. "Hij heeft een hersenschudding opgelopen, maar onze bezorgdheid is de wonde bij het oog."

De wedstrijd kon verder worden afgewerkt, maar eindigde op een bloedeloze 0-0. Niet verwonderlijk omdat iedereen op en naast het veld - en al zeker favoriet Mexico in shock was. Dat waren naar verluidt ook zijn ploegmaats bij Napoli na het zien van de beelden, inclusief Dries Mertens. 

TAGS  I  Gold Cup  I  Mexico  I  Trinidad en Tobago  I  Napoli

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024