Vermaelen doet vriendendienst en helpt Kompany aan verrassende transfer

Vermaelen doet vriendendienst en helpt Kompany aan verrassende transfer
Zondag 11 juli 2021 - 14:00   I   door Redactie

De zoektocht van Anderlecht naar een nieuwe aanvaller blijft maar duren. Om maar te zeggen dat het vertrek van Lukas Nmecha een serieus gat heeft geslagen. Maar de oplossing zou nu uit onverwachte hoek komen.

Want volgens Japanse media heeft Kyogo Furuhashi van Vissel Kobe immers een aanbieding van Anderlecht gekregen. De 26-jarige spits, die ook als linksbuiten uit de voeten kan, is dit seizoen topschutter in de Japanse J1 League.

Anderlecht is echter niet alleen, want ook PSV zou Furuhashi een aanbieding hebben gedaan. Serieuze concurrentie dus, al heeft paars-wit wel één groot voordeel. En dat heet... Thomas Vermaelen.

Vissel Kobe is immers de club waar ook de Rode Duivel voor uitkomt. En nu valt te horen dat Vincent Kompany zijn oud-ploegmaat van bij de nationale ploeg zou aangesproken hebben om Furuhashi te helpen overtuigen voor Anderlecht te kiezen.

België

Een vriendendienst die paars-wit dus aan een nieuwe aanvaller zou moeten helpen. Want Vermaelen kan als geen ander uitleggen waar Anderlecht in België voor staat. Naar verluidt heeft dat ook resultaat. Meer nieuws zou snel volgen.

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Vissel Kobe

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022