'Michel Vlap zorgt opnieuw voor grote problemen bij Anderlecht'

'Michel Vlap zorgt opnieuw voor grote problemen bij Anderlecht'
Maandag 12 juli 2021 - 15:30   I   door Redactie

Het verleden blijft Vincent Kompany achtervolgen. Hij zou zo graag met een kern werken die hij zelf heeft samengesteld, maar zal daar toch nog wat geduld voor moeten uitoefenen.

Want Anderlecht blijft de grootste moeite hebben om overbodige spelers te lozen. Omdat ze niet direct bereid zijn om hun langdurig contract en riant salaris te laten vallen. Uitleenbeurten vormen dan meestal de oplossing, maar het probleem is dat dat maar tijdelijk is.

Dat was ook het geval voor Michel Vlap. De Nederlander kon vorig seizoen niet snel genoeg vertrekken en werd uiteindelijk voor een halfjaar verhuurd aan het Duitse Arminia Bielefeld. Maar dat werd geen groot succes, waardoor de hoop van paars-wit om hem te verkopen al snel vervloog.

(Lees verder onder de afbeelding)

Om zijn marktwaarde niet te doen kelderen werd besloten om hem in de voorbereiding op komend seizoen niet naar de B-kern te sturen. Maar hem wel een kans te geven zich in de belangstelling te spelen van andere clubs.

B-kern

Ook dat loopt echter helemaal niet volgens plan, maar La Dernière Heure weet dat Anderlecht en Vincent Kompany het beu zijn dat Vlap op die manier opnieuw voor problemen blijft zorgen. 

Volgens de Waalse krant moet de aanvallende middenvelder sowieso vertrekken uit het Lotto Park. Als Vlap die boodschap niet ter harte neemt, zullen de Brusselaars actie ondernemenen hem naar de B-kern sturen.

Poll: Moet Anderlecht Vlap naar de B-kern sturen volgens jou?

TAGS  I  Anderlecht  I  Arminia Bielefeld  I  Heerenveen

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022

donderdag 22 september 2022